Ce veti afla?

Seminarul Comunitatii de CSR isi propune o abordare a realitatilor din domeniul autohton al Responsabilitatii Sociale Corporative si o analiza a perspectivelor de dezvoltare a acestuia.
In cadrul evenimentului va fi lansata cea de-a sasea editie a studiului Tendinte si Realitati CSR in Romania, realizat de echipa CSRmedia.ro in parteneriat cu Valoria.

Studiul, singurul de acest fel realizat sase ani la rand, analizeaza si exploreaza perceptiile executivilor si ale specialistilor in CSR  in legatura cu proiectele initiate si derulate in domeniul responsabilitatii corporative in anul 2017 si perspectivele CSR-ului in perioada urmatoare.

Studiul este realizat atat din perspectiva evolutiei domeniului CSR in anul 2017, cat si comparativ cu anii trecuti.

Participantii la Seminar vor afla:

  • Cum arata domeniul CSR in Romania in acest moment.
  • Care sunt tendintele in domeniul autohton al Responsabilitatii Sociale Corporative.
  • Care este rolul executivilor de top din companii in dezvoltarea CSR-ului si de ce este important pentru ei sa orienteze compania spre CSR?
  • Care este rolul echipei de CSR in pozitionarea strategica a companiei prin eforturile CSR.

De asemenea, participantii vor putea afla care este rolul CSR-ului si ce inseamna pentru o companie sa integreze practici responsabile social in activitatile curente, subiecte dezbatute in cadrul sectiunii: Studii de caz – Provocari si bune practici.