DESPRE SEMINAR

Seminarul Comunitatii de CSR @CSRmedia.ro_43Seria Seminariilor dedicate Comunitatii de CSR vine sa raspunda unei nevoi concrete, legata de crearea unei Comunitati active a Specialistilor si Comunicatorilor de CSR, indiferent de domeniul de activitate al companiei pe care o reprezinta.
Totodata,
seminarul isi propune sa creeze dezbateri si sa aduca raspunsuri in randul Specialistilor si Comunicatorilor de CSR din firmele romanesti.

Evenimentul este organizat in contextul in care dezvoltarea domeniului CSR in Romania se aliniaza tot mai mult la practicile tarilor cu traditie in domeniu. Din proprie initativa sau la presiunea stakeholderilor, actiunile punctuale de responsabilitate sociala incep sa fie integrate in strategiile de dezvoltare ale tot mai multor companii. De asemenea, impactul proiectelor incepe sa aiba o valoare din ce in ce mai mare, sustenabilitatea lor si crearea de valoare adaugata in comunitati fiind obiective importante. Nu in ultimul rand, actiunile de CSR devin mai vizibile, pe masura ce companiile aleg sa includa aceste practici in raportarea anuala.

Conform studiului Dinamica si Perspectiva Domeniului CSR, Responsabilitatea Sociala Corporativa (CSR) incepe sa imprumute din dinamismul domeniului de la nivel mondial, pe masura ce companiile romanesti si executivii devin mai constienti de relevanta acestuia pentru diferentierea companiilor.