SPEAKERS – 2014

Elena-Badea-SeminarCSR-2014-2Elena Badea – Director Marketing Ernst&Young Romania

Elena este Director Marketing al Ernst&Young Romania de peste 12 ani, timp in care a coordonat comunicarea brandului odata cu evolutia companiei pe piata locala. Are o vasta experienta in marketing corporativ si operational, marketing digital si knowledge management. Elena este absolventa a Universitatii “Politehnica” Bucuresti, insa a construit o cariera de peste 20 de ani in marketing si comunicare. S-a implicat in tot acest timp in numeroase programe de formare si coaching pentru tineri, in proiecte de responsabilitate sociala si educatie. Este implicata in mediul academic, fiind invitata sa predea cursuri in cadrul programului de Master al Griffiths School of Management din cadrul Universitatii Emanuel din Oradea. De asemenea, publica frecvent articole in presa de business din Romania si este invitata ca vorbitor la numeroase conferinte pe diverse teme: de la business development si CSR, la talent management, social media si inovatie.

 

Cristina-Balan-SeminarCSR-2014-2Cristina Bălan – CSR & Strategic Communications Consultant, CSR BootIQ

Cristina este consultant independent certificat în domeniul dezvoltării durabile și CSR. A lucrat ca jurnalist, iar apoi a avut o carieră de 14 ani în cadrul Organizației Națiunilor Unite, fiind expusă normelor și practicilor de management etice și transparente. A urmat cursuri certificate în procesul de raportare GRI (G3.1 și G4), iar în 2013 a devenit primul specialist român acreditat și inclus în Registrul Practicanților Autorizați al organizației AccountAbility (fiind autorizată să utilizeze cele trei standarde AA1000 – cel privind principiile sustenabilității, cel de verificare, respectiv cel pentru stakeholder engagement). Este pasionată de problemele de mediu și are o diploma de inginer în domeniu. A absolvit studii postuniversitare în marketing (ASE București) și jurnalism (London School of Journalism) și este trainer autorizat ANC.

 

Corina-Vasile-SeminarCSR-2014-2

Corina Vasile – Director de Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank

Corina are o experienta de 12 ani in relatii publice si de 9 ani in jurnalism economic. Coordoneaza activitatile de comunicare interna, comunicare externa evenimente, activitate de afaceri publice si CSR.

A absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC) a Universitatii Bucuresti si un Executive MBA la IEDC Bled School of Management, Slovenia. Din 2014 este Certified Sustainability Practitioner.

 

 

Suzana-Gras-SeminarCSR-2014-2Suzana Gras – Ofiter Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank

Suzana se ocupa de investitii comunitare, raportare de sustenabilitate, activitati de voluntariat, politici de sustenabilitate.

Lucreaza in Raiffeisen Bank din 2007.

Din 2014 este Certified Sustainability Practitioner.